Kotimaiset kalusteet alan asiantuntijalta

Raahessa toimiva Keittiökeidas Oy on kokenut kiintokalusteiden toimittaja

A-luokan kotimaiset kalusteet – ja yhtä tasokas kalusteratkaisujen asiantuntemus. Tällaisena Raahen Pattijoella toimiva Keittiökeidas tunnetaan. Myymme, toimitamme ja asennamme erilaiset kiintokalusteet kodin kaikkiin tiloihin, myös yrityksille. Toteutamme asiakkaan kanssa tämän toiveita vastaavat kokonaisuudet esimerkiksi keittiöön, kylpyhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai kodinhoitohuoneeseen.

Takaamme nopeat ja luotettavat toimitukset, myös Raahea kauemmaksi. Tutustu tuotteisiimme ja kysy palvelua alueellesi!

Perusteellisten remontoijien tai pienempää pintapäivitystä tekevien luottokumppani

Kumpi tahansa sinulla onkaan mielessäsi, meiltä saat kotimaiset kalusteet erittäin laajasta valikoimasta. Vaihtoehtoja on useita esimerkiksi täydelliseen keittiöremonttiin kodinkoneita myöten, säilytysratkaisujen uusimiseen tai pienempään kalustepäivitykseen. Nopeat ja edulliset muutokset onnistuvat asennuksineen jopa muutamassa päivässä.

Voit hyödyntää suunnittelu- ja asennuspalvelumme, jos omat ideat eivät tuota tulosta ja haluat hankkia kalusteet niin sanottuna avaimet käteen -toimituksena. Käytössäsi ovat alan parhaat taitajat asennustyössä, kuten myös lvis-tehtävissä.  

Kotimaiset kalusteet – kaupan päälle paras palvelu

Meiltä saat enemmän kuin pelkän kalustetoimituksen. Kattava asiantuntemuksemme on apunasi kaikissa vaiheissa – jo silloin, kun vasta pohdit sopivan kalustetoimittajan valintaa. Meillä on näyttelytila toimipaikassamme Pattijoella, jossa voit tutustua keittiö-, kylpyhuone- ja komeromalleihin sekä oviin ja työtasoihin. Kannattaa kurkata myös kuvagalleriaamme. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita.

Ota yhteyttä, tiedustele lisää tai pyydä suoraan tarjous!

Kirjoita teksti tähän