Keittiön asennus ja muu kalusteasennus

Osta meiltä ja hyödynnä asennuspalvelumme Raahesta muualle Suomeen

Kun hankit meiltä kiintokalusteet esimerkiksi keittiöön, voit tilata myös asennuspalvelun. Keittiökeitaan asentajat ovat toteuttaneet lukemattomia keittiön asennus- ja muita kalusteasennusurakoita vuosien varrella. Ammattilaisiltamme asennus käy sujuvasti ja nopeasti takuutyönä. Asiakkaitamme löytyy niin Pattijoelta Raahen alueelta kuin kauempaakin Suomesta. Tutustu sinäkin tuotteisiimme, tee tilaus ja hyödynnä kätevä asennuspalvelu!

Alla hyvä suunnitelma

Asentajamme seuraavat tarkkaan tilaan tekemäämme suunnitelmaa. Suunnittelupalvelumme varmistaa, että asennettavat kalusteet ovat taatusti mittatarkkoja, juuri sinun tilaasi räätälöityjä. Kodinkoneiden ja sähköjen asennuksiin meiltä löytyvät myös omat ammattilaisensa.

Suunnittelu, kalusteet ja asennus kaikki samasta talosta

Jos ajatuksissa on esimerkiksi keittiöremontti, kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen remontti tai olet rakentamassa omakotitaloa, varmin tapa on hankkia tarvittavat kiintokalusteratkaisut oheispalveluineen meiltä. Toimitamme kalusteita kaikkiin kodin tiloihin. Tiedustele, mitä keittiön asennus tai muu kalusteasennus kustantaa, niin katsotaan yhdessä sinulle paras tarjous.