Kylpyhuoneet

Kylpyhuonekalusteet

Osta kylpyhuonekalusteet Keittiökeitaalta Raahesta. Saat ne aina toimitettuna rungot koottuina ja mekanismit asennettuna, ellet toisin tahdo. WC- ja kylpyhuonekalusterungot valmistetaan korkealuokkaisista melamiinipintaisista kalustelevyistä. Toimitamme kalusteet toimipaikastamme Raahen Pattijoelta niin lähelle kuin kauas.

Kylpyhuoneen ovet, altaat ja muut kalusteet

Oli makusi sitten romanttinen, pelkistetty, perinteinen, moderni tai jotain siltä väliltä, meiltä löydät varmasti sopivat kalusteet kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin. Kalusteoviksi suosittelemme kalvopinnoitettuja mdf-ovia tai suorareunaisia abs-reunaisia laminaattiovia. Altaina käytämme valumarmori- tai keramiikka-altaita. Saat kaiken saman katon alta, mittauspalvelusta asennuksiin.

Tilaa kylpyhuonekalusteet keittiökeitaalta!

Keittiökeidas Pattijoella Raahessa palvelee luotettavasti ja nopeasti, kun haluat uudistaa kotisi kylpyhuoneen tai wc-tilat. Meiltä saat myös muiden kodin tilojen, kuten keittiön, makuuhuoneen ja kodinhoitohuoneen kalusteet asennettuna. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarpeistanne!