Keittiön suunnittelu ja muut suunnitteluratkaisut

Keittiökeidas palveluksessasi Raahesta muualle Suomeen

Meillä kalustekokonaisuuksien rakentaminen lähtee jo suunnittelusta. Ei siis huolta, jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, millaiset kalusteratkaisut haluaisit esimerkiksi keittiöön tai makuuhuoneeseen. Juurikin keittiön suunnittelu on suosittu palvelu, jota hyödyntävät monet keittiöremonttia tekevät tai uutta kohdetta rakentavat asiakkaamme Raahen alueella sekä kauempanakin. Suunnittelu tehdään aina yhdessä asiakkaan toiveiden ja kohteen mittojen mukaan.

Niin ikään suunnittelemme (ja tietysti myös asennamme asiakkaan halutessa) kodinhoitohuoneiden, eteisten ja muiden tilojen kalustekokonaisuudet. Tutustu tuotteisiimme ja ota yhteyttä, niin aloitetaan yhdessä ideoimaan sinulle parhainta ratkaisua! Kun keittiön suunnitelma on valmis, saat meidän kauttamme myös keittiön asennus-palvelut.

Mittatilauksena juuri sinulle

Suunnittelupalveluumme kuuluu mittakäynti, jonka aikana mittaamme tilat huolellisesti, joihin kiintokalusteita ollaan suunnittelemassa. Tarkat mittaukset takaavat kalusteiden istuvuuden täydellisesti kohteeseesi. Tukenamme ovat uusimmat suunnitteluohjelmat, esimerkiksi keittiön suunnittelu tapahtuu kätevän Planit Fusion -ohjelman avulla, joka antaa tarkan piirroksen tulevasta keittiöstäsi.

Mittakäyntejä teemme arkisin klo 10.00 - 15.00 tai sopimuksen mukaan. Tilaa käynti numerosta: 050 308 1775 / Antti

Tiedustele tarpeisiisi sopivia tuotteita ja palveluja

Jos keittiön suunnittelu, makuuhuoneen kalustaminen tai muun tilan kiintokalusteet ovat to-do-listallasi, ota meihin yhteyttä. Tuotteet ja palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja käytettävissä olevan budjetin mukaan. Kalusteemme ovat kotimaista laatua, samoin palvelumme on alan huippuihin kuuluvaa – näin voimme todeta 20 vuoden kokemuksella.