Kodin kiinteät kalusteratkaisut Raahesta

Keittiökeidas on kotimaisten, laadukkaiden kalusteratkaisujen asiantuntija. Toimipaikastamme Raahen Pattijoelta myymme, toimitamme ja asennamme erilaiset kiintokalusteet kodin kaikkiin tiloihin keittiöstä kylpyhuoneeseen ja makuuhuoneesta kodinhoitohuoneeseen. Toimintamme perustuu laadukkaisiin tuotteisiin sekä nopeisiin ja luotettaviin toimituksiin. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa asiakasta valitsemaan sopivimman vaihtoehdon. Tuotteilla aina vähintään 5 vuoden takuu!!

Laatukalusteet nopeasti, helposti ja edullisesti

Jos mielessäsi on perusteellisempi remontti, olemme asiantuntevana apuna suunnittelusta asennukseen ja voit valita erittäin laajasta materiaali- ja kalustevalikoimasta koko paketin kodinkoneineen, ammattitaitoisen palvelun kera.
Jos taas tarvitset nopeasti edullisen muutoksen keittiöön tai muihin kodin tiloihin, valikoimastamme löytyvät myös edulliset laaturatkaisut, jotka saat toimitettuna ja asennettuna kotiin muutamassa päivässä. Käytössäsi on alan parhaat taitajat asennustyössä, kuten myös lvis-tehtävissä.

Tilaa kalusteet, tarvikkeet ja kodinkoneet asiantuntijalta!

Kalusteasioissa asiantuntemuksemme on huippua, ja tuotetuntemuksemme vailla vertaa. Toimipaikkamme sijaitsee Raahen Pattijoella, missä sijaitsee myös näyttelytilamme. Nähtävillä on laaja mallivalikoima keittiö-, kylpyhuone- ja komeromalliryhmiä sekä laaja mallivalikoima ovia ja työtasoja. Palvelemme sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!