Keittiön suunnittelu ja asennus

Keittiökeidas tarjoaa myös kiintokalusteiden ja eri tilojen, kuten keittiön suunnittelu- ja asennuspalvelut. Tulemme asiakkaan luo mittaamaan remontin kohteena olevan huoneen, jotta kalusteet sopivat varmasti suunniteltuihin tiloihin. Palvelemme Raahen Pattijoelta lähikuntiin ja sopimuksesta kauemmaskin. Tutustu palveluihimme!

Suunnittelupalvelu

Uusi keittiö haaveissa, mutta et ole varma, millainen olisi paras ratkaisu sinun tarpeisiisi? Tarvittaessa suunnittelemme keittiönne ja kiintokalusteenne Planit Fusion -ohjelmalla.

Mittauspalvelu

Ennen remonttia tulemme mittaamaan tilat, joihin uusia kalusteita suunnitellaan. Mittakäynnit voit tilata maanantaista perjantaihin klo 10.00-16.00 numerosta:

050-3081 775/ Antti Suutari.

Asennuspalvelu

Asennamme tarvittaessa toimittamamme kalusteet takuutyönä.

Rahoitus

Meillä käyvät maksuvälineenä kaikki pankki- ja luottokortit. Käytössämme uudenaikainen verkkolaskukäytäntö niin saapuvien, kuin lähtevienkin laskujen osalta tili- ja sopimusasiakkaillemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelemme mielellämme kaikenlaisissa kiintokalusteiden suunnittelu-, myynti-, toimitus- ja asennusasioissa. Toimimme Raahen Pattijoella mutta palvelemme tarvittaessa asiakkaitamme kaikkialle Suomeen. Ota yhteyttä!